Over Correct Schoonmaakdiensten Gorinchem

1 Inmiddels is Cleaning Service Gorinchem onderdeel geworden van Correct Groep, een betrokken en proactieve partner op het gebied van facilitaire diensten.

Correct Groep is een betrokken en proactieve partner op het gebied van facilitaire diensten. Met een totaalpakket aan Schoonmaak-, Beveiliging-, Ongediertepreventie- en Zorggerelateerde diensten kunnen wij u compleet ontzorgen. Onze jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbaar en deskundig speler in de markt.

Historie Cleaning Service Gorinchem

Cleaning Service Gorinchem is een belangrijke speler geworden in de regio Gorinchem, en kenmerkt zich door de kennis, service en expertise op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij denken mee met onze klanten en investeren graag in een hechte relatie en lange termijn samenwerking. Belangrijke bouwstenen hierbij zijn transparantie, openheid, optimale onderlinge contacten en klantgericht denken. We zijn een laagdrempelige organisatie met korte lijnen, waardoor de communicatielijn tussen klant en bedrijf kort en persoonlijk is.

Behalve het investeren in een goede klantrelatie, besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes voor een groot deel wordt bepaald door de mate van inzet van ons uitvoerend personeel. Ook streven wij naar een prettige werkomgeving voor onze mensen, omdat wij weten dat een goede werksfeer effect heeft op de kwaliteit van het werk.

Werkprogramma als basis voor een schoon pand
Cleaning Service Gorinchem werkt uitsluitend met werkprogramma's met een optimale prijs- en prestatieverhouding. Dit programma wordt opgesteld conform de wensen van de klant, waarbij wij een adviserende rol innemen. Bij de opstelling van het programma zullen wij ondermeer rekening houden met de primaire werkprocessen binnen het bedrijf en de gebruikersintensiteit van het pand. Uiteraard vormen representatie en hygiëne hierin de basis. Een helder programma, zodat voor beide partijen duidelijk is waar, wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Voortdurend werken aan kwaliteit en continuïteit
Niet alleen wordt onze dienstverlening afgestemd op uw wensen, ook peilen wij tussentijds uw tevredenheid over het door ons geleverde schoonmaakwerk. Verder zorgen periodieke kwaliteitscontroles voor de handhaving van het door ons gewenste kwaliteitsniveau. Door deze tussentijdse evaluatie en ons streven naar continue verbetering, kunnen wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren.

Verder hechten wij veel belang aan de continuïteit van ons personeel op de werkvloer, dit draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening. In geval van ziekte of vakantie dragen wij daarom zorg voor vaste, ervaren invalkrachten die onder begeleiding de schoonmaakwerkzaamheden over zullen nemen.

Wij willen een bedrijf zijn waar klanten graag klant blijven en waar mensen graag blijven werken.
MVO

Wij geven om de maatschappij, ons personeel en de wereld om ons heen. Lees meer...

Offerte aanvragen

Vraagt u nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij u kunnen bieden.
Lees meer...

Erkend leerbedrijf

Wij bieden studenten de mogelijkheid om stage bij ons te lopen.
Lees meer...